Pentru a marca sărbătoarea comunităţii, organizatorii – Primăria şi Consiliul Local Subcetate, în parteneriat cu Asociaţia Culturală „Mureşul Superior” – au pregătit în acest an două zile, 19 şi 20 august, pline cu evenimente sportive, dar şi de distracţie. La Zilele comunei Subcetate sunt invitaţi să participe atât localnicii, cât şi cei din localităţile limitrofe.
Ziua de mâine va fi dedicată în special întrecerilor sportive. Vor fi organizate campionate de minifotbal, skandenberg, şah, table, tenis de masă, precum şi o plimbare cu bicicleta.
Cine doreşte să participe la una dintre aceste întreceri poate lua legătura cu: dl Dorin Cotfas, telefon 0740/17.71.83, pentru minifotbal; dl Dinu Petru Dobrean, telefon 0727/30.43.60, pentru skandenberg; dna Daniela Platon, telefon 0742/57.86.40, pentru şah şi table; dl Florin Cotfas, telefon 0742/99.97.46, pentru tenis de masă; respectiv cu dl Gabriel Marian Moldovan, telefon 0751/85.14.60, pentru plimbarea cu bicicleta, care se va realiza pe traseul Subceatte – Stâncile cu coloape.
Înscrierile se pot face până astăzi, la ora 14:00.
Aşa cum spuneam mai sus, de Zilele comunei Subcetate nu vor lipsi concertele şi distracţia. Acestea vor avea loc pe scena de la piaţă.
Sâmbătă, deschiderea oficială va avea loc la ora 18:30. După aceea, pe scenă vor urca pe scenă: Grupul Folk „Călimănel”, grupul „Folk în dar” Subcetate, Maria Suciu, Cristina Blaga. Tot mâine va avea concert una dintre cele mai aşteptate artiste din acest an de la sărbătoare: Nicola. Seara se va încheia cu un program DJ.
Duminică, programul va începe la ora 16:00, iar publicul îi va putea asculta şi vedea pe: Ansamblul „Rapsodia Călimanilor”, Ansamblul „La poale de Călimani” din Bilbor, Grupul „Flori Topliţene”, Andrei Romanică, Florina Oprea, Cătălin Maximiuc, Mariana Stănescu Verman, Liliana Oncioiu, Gheorghe Sorea, Mioara Greabu, Ioan Cristian Ţăran, Suzana şi Daciana Vlad, Alexandru Pugna, Adina Roşca şi Cătălin Doinaş. (L.C.)
Plimbare cu biciclete la stâncile coloape
Stâncile cu Coloape este obiectiv turistic situat la poalele vârfului Bătrâna (1638 m) și aproape de Vârful Martonca și la granița din pășunile comunale Subcetate și Toplița. Denumirea de Coloape vine de la forma pe care o au stâncile, dar mai sunt cunoscute și sub numele de Bureții de Piatră sau Butucii Secuilor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu